ponedeljek, 14. april 2014

Otroški portret - 2-krat

Ker vem, da v resnici vsak dan hodite sem le zato, da bi videli fotografije projekta (ha ha), vam bom vsaj čakanje popestril.

Odkar sem se podal na precej trnavo pot fotografa, sem imel vse več problemov le vzeti v roke fotoaparat in fotografirat. Nekako vsa prisila, da posnameš poroko, obdelaš fotografije v najkrajšem možnem času in jih posreduješ naprej, ustavijo ustvarjalnost. Projekti (kot je ta, na katerega čakate) ti dajo nek nov zalet, vendar dokler iz samega projekta ne zraste nek uspeh, je zadeva bolj sama sebi namen.
Zato sem nekje globoko v sebi začutil, da bo treba narest nekaj za dušo. In sem.


Uporabil sem kar svojo starejšo hčerko Izo. Že od malega je bila strašno potrpežljiv model, tako da bo fotografiranje vsekakor prineslo obresti. No, zadeva ni tako rožnata, ker je v tem trenutku zanjo nasmeh za fotografiranje bolj podoben grimasi, ki jo narediš, ko poješ limono. Zato sem bil še bolj vesel, ko sem po vsakem kliku na sprožilec ugledal boljšo fotografijo...

Prvi tak izlet na igrišče (očitno že par tednov nazaj...)


in drugi izlet (ravno danes)...


Spet me je prevzela tale moja divjakinja (ja, doma so vsekakor drugačni kot v vrtcu, pri sorodnikih, itd.)... Zato sem še toliko bolj srečen, ker vem, da za njo pride še ena... in kot kaže, bo podobna tej :)

Odločitev: težka. Namreč, katera izmed fotografij mi je najljubša!


lp, Miha

Ni komentarjev:

Objavite komentar