nedelja, 05. maj 2013

Nosečniška fotografija, 4. del

Četrtič je najlažje... Ne zato, ker bi bil tvoj otrok na poti, ne... Ne zato, ker bi bil bolj vešč vsega (čeprav si), ne... Ne zato, ker si prejadral čez prva tri fotografiranja z odličnimi fotkami, ne... Zgolj zato, ker je za vsem skupaj skrita zgodba, ki je tisti, ki ne vedo nič o trojici na fotografijah, žal ne bodo izvedeli... Da ne bo pomote - zgodba je srečna :)

Z Barbaro se poznava s faksa in vedno sem vedel, da bo nekoč odlična mama. Z Janijem sta skupaj že ohoho! časa in samo vprašanje je bilo, kdaj bomo izvedeli za naslednji korak.


No, splet okoliščin je pač narekoval tako, da smo se načakali do lanskega leta - a bili zato 1755-krat bolj veseli! Zato se je moja odločitev, da jima podarim fotografiranje, zdela edina logična in pravilna (z Barbaro naju veže matematika, kaj čva).
Lahko povem, da je tole fotografiranje nosečnic tudi prvo, ko je bil bodoči očka ves čas prisoten (ne samo kot model, ampak tudi podpora). V bistvu lažem - pri Izi sem bil ves čas zraven :PKakorkoli, glede na odziv, so jima fotografije všeč, tudi meni se zdijo izvrstne, o čemer pa tako ali tako nisem dvomil.

 
Poleg tega jima nisem želel dati le nosečniških fotografij, ampak fotografije njune ljubezni. Mi je uspelo?


Barbara, Jani, čudovito starševstvo vama želim!
 


lp, Miha

Ni komentarjev:

Objavite komentar